Kako Podići Zrcalo

Sadržaj:

Kako Podići Zrcalo
Kako Podići Zrcalo

Video: Kako Podići Zrcalo

Video: Kako Podići Zrcalo
Video: Kako podići životnu energiju 2024, Rujan
Anonim

Ispravno instalirana ogledala igraju vrlo važnu ulogu u vožnji automobila. Omogućuju vozaču da proširi vid i izbjegne mnoge neugodne trenutke koji se mogu pojaviti na cesti. Svaki vlasnik automobila postavlja ogledala na način koji mu je najprikladniji. Zbog toga je ponekad potrebno nakon kupnje automobila podići zrcalo automobila kako bi se poboljšao pogled.

Kako podići zrcalo
Kako podići zrcalo

Upute

Korak 1

Pažljivo počnite uklanjati ogledalo sa svog mjesta. Da biste to učinili, prvo odvrnite vijak, a zatim polako odvojite samo ogledalo. Nakon ovog postupka vidjet ćete malu željeznu kunu, koju također treba ukloniti, jer su na nju pričvršćena zrcala.

Korak 2

Zagrijte nikal tehničkim sušilom za kosu tako da se lako može odvojiti od površine automobila. Samo pripazite prilikom zagrijavanja, jer slučajno možete doći na staklo, uslijed čega se na njemu pojavljuju pukotine. Ako nemate sušilo za kosu, možete koristiti bitumensko sredstvo za čišćenje mrlja. Pomoću nje možete brzo i jednostavno skinuti željeznu ploču.

3. korak

Uklonite preostalo ljepilo s površine brisanjem white spirit-a ili bilo kojim drugim otapalom dostupnim u željezariji.

4. korak

Pričvrstite ogledalo na mjesto po vašem izboru i popravite ga u ovom položaju. Ako ne znate kako to popraviti, zamolite nekoga koga poznajete da zrcalo drži u željenom položaju i sami sjednite za volan i provjerite je li prikladno za vas da se tako vozite.

Korak 5

Zalijepite šifru na novom mjestu. Najbolje je koristiti dvokomponentno ljepilo, jer se ljepi puno bolje od običnog ljepila. Uklonite višak ljepila mekom krpom.

Korak 6

Osigurajte ogledalo pažljivim zatezanjem vijka. Pazite da se ne klima. Sjednite za volan i podesite zrcalo u najispravniji položaj tako da možete što više vidjeti sve.

Preporučeni: